1
习题题目 1000+位同学学习过此题
Read and choose.(读单词.选出不同类的一项.) () 1.() 2.() 3.() 4.() 5.() 6.() 7.() 8.() 9.() 10. 题目和参考答案
本题难度:一般 来源:网络
2
分析与解答

Read and choose.(读单词,选出不同类的一项。) (20分)

() 1.

() 2.

() 3.

() 4.

() 5.

() 6.

() 7.

() 8.

() 9.

() 10.


试题答案:1. C 2. C 3. B 4. A 5. A 6. B 7. A 8. B 9. B 10. A

题目来源:2016年小学同步测控优化设计三年级英语下册人教PEP版 Unit 6闯关


相关习题

科目:小学英语来源:题型:

Read and choose.(读一读,选词填空。)

How many,How,What,Where,Who

1. —is seven and ten?

—It is seventeen.

2. —is that girl?

—She is my new friend,Lily.

3. —is your grandma?

—She is fine. Thank you.

4. —eggs do you have?

—I have three.

5. — are you from?

—I'm from Canada.

科目:小学英语来源:题型:

() 4. —Do you like watermelons?

--

A. Yes,I do. B. No,I do.

科目:小学英语来源:题型:

() 3. —How many rulers can you see?

--

A. I have two. B. I can see two. C. It's two.

科目:小学英语来源:题型:

Read and judge.(读短文,判断正“T”误 “F”。)

Hello!I'm Tim. I'm a boy. I'm from America. I'm nine. I have twelve pencils,twenty books,eight pens and five erasers.

() 1. Tim is from Canada.

() 2. Tim is 9.

() 3. Tim has 20 pencils.

() 4. Tim has 8 pens.

() 5. Tim has 6 erasers.

科目:小学英语来源:题型:

() 5. —How manycan you see?

—I can see three.

A. dogB. dogs

找到答案了,赞一个
纠错
加收藏
看完解答,记得给个难度评级哦!
已有评论

该知识点好题

1IRead and choose.(读一读.选择合适的句子补全对话.) Amy : Look! 1.Mike:Who's that old man?Amy :2.Sarah:Is she your
2一.听录音.选出你所听到的内容.() 1. A. visit B. visitor C. very() 2. A. draw B. driver C. drive() 3. A. mushroom B
3() 2. Are you any medicine? A. take B. takes C. taking 题目和参考答案
4A joke : A special football matchBill was late for school. He said to his teacher,Mr Black, “Excuse
5() 4. We all like Music. 题目和参考答案

该知识点易错题

1IRead and choose.(读一读.选择合适的句子补全对话.) Amy : Look! 1.Mike:Who's that old man?Amy :2.Sarah:Is she your
2A joke : A special football matchBill was late for school. He said to his teacher,Mr Black, “Excuse
3四.听录音.选出正确的应答句.() 1. A. It's a cow. B. No,it isn’t. C. They're hens.() 2. A. Yes, I am. B. O
4一.听录音.选出你所听到的数字.() 1. A. 11 B. 12 C. 13() 2. A. 13 B. 3 c. 1() 3. A. 7 B. 11 C. 3() 4. A. 15 B. 5 C.
5() 4. We all like Music. 题目和参考答案